موتور گیربکس دار

الکتروموتورهای روتور سیم پیچی دارای گشتاور حداکثر در لحظه استارت است.

الکتروموتور تک فاز نوعی از انواع الکتروموتور است  که، یکی از خطوط ارتباطی برق آن متصل نیست و در نتیجه موتور روی یک فاز کار می کند. شرایط تک فاز، موتور را در معرض عدم تعادل ولتاژ بیش از حد قرار می دهد که اغلب به معنای جریان زیاد و گرمایش موتور است.

بله، اما نه در دوره های کوتاه. البته دوره های گریس کاری الکتروموتورهای صنعتی، مخصوصا الکتروموتور های گیربکسی با موتور های خانگی متفاوت هستند و باید حداقل سالی سه بار گریس کاری شوند.

دو قطعه خاص در برخی الکتروموتور ها وجود دارد، نه در همه ی الکتروموتورها

این حرارت توسط فن های تعبیه شده روی محور روتر کاهش پیدا می کند. در نتیجه از آسیب دیدن الکتروموتور، جلوگیری می شود.

آرمیچر از سیم پیچی دور یک هسته فرومغناطیسی تشکیل شده است. جریان الکتریکی که از سیم عبور می کند باعث می شود که میدان مغناطیسی آهنربای میدان نیرویی (نیروی لورنتس) بر روی آن اعمال کند و روتور را بچرخاند که خروجی مکانیکی را ارائه می دهد.

از آنجا که مزایا و کاربرد الکتروموتور های القایی به ویژه در صنعت بسیار زیاد است، بسیار از شرکت ها این نوع موتور ها را در تیراژ بسیار بالا و انواع مختلف تولید می کنند.

در هر صورت، جریان القایی، میدان مغناطیسی خود را تولید می‌کند و طبق قانون دیگر الکترومغناطیس (قانون لنز) سعی می‌کند هر چیزی را که باعث تولید میدان مغناطیسی دوار میشود را، با چرخش متوقف کند. شما می توانید اینگونه تصور کنید که روتور دیوانه وار سعی می کند با میدان مغناطیسی دوار برخورد کند، تا تفاوت حرکت بین آنها را از بین ببرد. القای الکترومغناطیسی کلید اصلی این سوال است که چرا الکتروموتور می چرخد ​​و به همین دلیل است که به آن موتور القایی می گویند.

فهرست این مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید)

استاتور: بخش ثابت موتور است که در ساختار آن از الکترومغناطیس ها، اغلب به منظور تامین توان بیشتر استفاده می شود.

میزان ولت یا ولتاژ اندازه مقدار الکتریسیته است. در واقع اختلاف پتانسیل الکتریکی بین دو نقطه را گویند.

انواع دینام تکفاز همانطور که در بخش قبل اشاره شد، نیاز به راه انداز یا استارتر دارند. یعنی این موتورها سلف استارتر (خود راه انداز) نیستند. در انواع الکتروموتور های تک فاز کلاچدار، خازن ها به عنوان استارتر عمل میکنند. با قرار گرفتن دوخازن در مدار الکتروموتور، پس از استارت، خازن راه انداز تا حدی در مدار می ماند که سرعت روتور به مقدار مناسبی برسد، سپس توسط سوئیچ سانتریفیوژ از مدار خارج می شود و الکتروموتور با خازن دائم کار میکند.

این نوع از موتور الکتریکی نوعی خازن دارد که به طور دائمی و بصورت سری به پیچه استارت متصل است. این کار سبب آن می شود که پیچه استارت تا زمانی که محور الکتروموتور به سرعت چرخش نامی خود برسد به صورت پیچه ای کمکی عمل کند.

این منبع اصلی فاکتور قدرت کم در موتورها است. از آنجا که جریان مغناطیسی با شکاف هوا افزایش می‌یابد، شکاف هوای شما باید کم باشد. با ادامه گفتن این موارد، شکاف‌های بسیار کوچک علاوه بر سروصدا و تلفات، ممکن است مشکلات مکانیکی نیز ایجاد کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *